Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Με το τέλος της σχολικής χρονιάς, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρέα που μας κρατήσατε στο ιστολόγιο μας :) Ελπίζουμε να βρήκατε ενδιαφέροντα τα άρθρα μας και να ικανοποίησαν την περιέργεια σας.

Η εφημερίδα μας σας περιμένει με την παραλαβή του ελέγχου σας! Μέσα θα βρείτε διάφορα κείμενα τα οποία έχουν ήδη δημοσιευθεί στο ιστολόγιο, τα οποία ελπίζουμε να σας κρατήσουν μια ευχάριστη παρέα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού! Η εφημερίδα μας δημιουργήθηκε με πολύ κόπο και μόχθο, γι αυτό ελπίζουμε να την εκτιμήσετε!

Θα επιστρέψουμε ξανά με την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς. Μέχρι τότε, μη διστάσετε να μας αποστείλετε email με τις εντυπώσεις σας για την εφημερίδα και -γιατί όχι;- να μας προτείνετε θέματα με τα οποία θα θέλατε να ασχοληθεί η νέα δημοσιογραφική ομάδα! Αυτό όμως δε σημαίνει ότι τα παλαιότερα μέλη θα σταματήσουν να γράφουν στο ιστολόγιο.

Παράλληλα, μην ξεχάσετε να παρευρεθείτε στην τελετή αποφοίτησης του σχολείου μας, στις 29 Ιουνίου ώρα 7.30 μ.μ. στο γήπεδο του σχολείου μας. Εφόσον αυτή τη μέρα γιορτάζει και το σχολείο μας, καλό θα ήταν να δώσετε το παρόν σας! Η δημοσιογραφική ομάδα θα βρίσκεται εκεί για να καλύψει στο γεγονός και να αναρτήσει φωτογραφίες τις εκδήλωσης στο blog και στο facebook.

Μέχρι τότε, καλό διάβασμα για τις εξετάσεις και καλές επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να μας στείλετε το σχόλιό σας κι εμείς, αφού κρίνουμε ότι συνάδει με το πνεύμα του ιστολογίου μας, θα το αναρτήσουμε. Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην περιλαμβάνουν οποιεσδήποτε προσβλητικές αναφορές και να γίνονται σε πλαίσιο σεβασμού και κοσμιότητας.