Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ....















Των Δημήτρη Μαντζούρα και Στέφανου Χρονόπουλου

Με αλλαγές παρέταξε την Εθνική μας ομάδα ο Νίκος Νιόπλιας, στον αγώνα της περασμένης Τρίτης, με αντίπαλο την Νορβηγία, στο πλαίσιο των προκριματικών της τελικής φάσης του παγκοσμίου κυπέλλου. Ο Κίσσας ήταν κάτω απ' τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Σολωμού, αριστερό μπακ ο Ηλίας Χαραλάμπους και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ντόσα Τζούνιορ και Αγγελής Χαραλάμπους. Αμυντικά χαφ οι Ντομπρασίνοβιτς και Νικολάου, σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Λαμπάν, στο δεξί φτερό ο Εφραίμ, και στο αριστερό ο Αλωνεύτης . Στην κορυφή της επίθεσης ο Χριστοφή.

Παρά το ότι ξεκίνησε δυνατά και βρέθηκε μπροστά στο σκορ σε ιδανικό χρονικό σημείο, εντούτοις η Εθνική μας γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Νορβηγία με 3-1. Ο Αλωνεύτης στο 42' άνοιξε το σκορ για την Κύπρο, όμως δύο λεπτά αργότερα η Νορβηγία ισοφάρισε με τον Χάνγκελαντ. Η Νορβηγία στάθηκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, η Εθνική είχε τις ευκαιρίες να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ, αλλά πλήρωσε την αστοχία της με αποκορύφωμα το δoκάρι του Εφραίμ στο 76'.  Το δικό της ρόλο έπαιξε και η διαιτησία του Πάβελ Γκιλ, ο οποίος σφύριξε εύκολα το πέναλτι στο 80', στο μαρκάρισμα του Ηλία Χαραλάμπους στον Κινγκ . Ο Ελιονούσι ευστόχησε και έκανε τo 1-2. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Κίνγκ στο 83. Αναγκαστική η αλλαγή του Κίσσα λόγω τραυματισμού, στη θέση πέρασε ο Γιωργαλλίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να μας στείλετε το σχόλιό σας κι εμείς, αφού κρίνουμε ότι συνάδει με το πνεύμα του ιστολογίου μας, θα το αναρτήσουμε. Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην περιλαμβάνουν οποιεσδήποτε προσβλητικές αναφορές και να γίνονται σε πλαίσιο σεβασμού και κοσμιότητας.