Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Νέα αθλήματα για τους ολυμπιακούς αγώνες του 2016

Του Κυριάκου Θεμιστοκλέους και Νικόλα Μακρή

    Δύο αθλήματα θα συμπεριληφθούν στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016. Επτά αθλήματα διεκδικούν την πρόκριση στην τελική διάδα. Τα αθλήματα που έδωσαν «μάχη» είναι το μπέιζμπολ, το γκολφ, το καράτε, το ράγκμπι, το πατινάζ ταχύτητας, το σκουός και το σόφτμπολ.
Το γκολφ και το ράγκμπι είχαν από την αρχή προβάδισμα. Μετά από τη συνεδρία στην Κοπεγχάγη αυτά τα δύο θα περιλαμβάνονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016.

2 σχόλια:

  1. Αφου ασχολείστε με τον αθλητισμό γιατί δεν κάνετε αφιέρωμα για τις ομάδες του σχολείου (Volley,Basket) μας ή ακόμη και για το τουρνουα ποδοσφαίρου το οποίο διεξάγεται στο σχολείο μας??? Θα μπορούσατε να αναρτήσετε στην ιστοσελίδα και το πρόγραμμα του τουρνουά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για το σχόλιό σου, Θα προσπαθήσουμε να ερευνήσουμε για τις ομάδες του σχολείου μας και θα το αναρτήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να μας στείλετε το σχόλιό σας κι εμείς, αφού κρίνουμε ότι συνάδει με το πνεύμα του ιστολογίου μας, θα το αναρτήσουμε. Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην περιλαμβάνουν οποιεσδήποτε προσβλητικές αναφορές και να γίνονται σε πλαίσιο σεβασμού και κοσμιότητας.