Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Καλοκαίρι με στύλ!

Της Έλενας Χατζήκυριακου


Η αντίστροφη μέτρηση  έχει αρχίσει και είναι θέμα λίγων μόνο εβδομάδων, για να αρχίσουμε να απολαμβάνουμε και πάλι τις φωτεινές και πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού! Καιρός λοιπόν κορίτσια να ανανεώσουμε την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα με τα πιο εντυπωσιακά χρώματα και σχήματα που θα κάνουν την εμφάνιση τους αυτό το καλοκαίρι!

Φορέματα:  Αυτό το καλοκαίρι κάνουν την εμφάνιση τους τα Τσάρλεστον φορέματα.  Μια τάση που θέλει ιδιαίτερη προσοχή στις μεσογειακές σιλουέτες, μιας και τα τύπου τσάρλεστον φορέματα  τονίζουν ιδιαίτερα την περιοχή της περιφέρειας. Επίσης τα λουλουδάτα φορέματα επιμένουν και φέτος  σε όλα τα χρώματα.

Φούστες:  Από τις πιο δυνατές τάσεις  της μόδας για το καλοκαίρι που μας περιμένει είναι οι μάξι φούστες. Θηλυκές και άνετες, θα σας συνοδεύουν σχεδόν παντού!

Παντελόνια:  Λογικό είναι μέσα σε όλη τη ζέστη που θα περνούμε να προτιμούμε τα πιο κοντά παντελονάκια. Όπως κάθε χρόνο τα jean σορτάκια είναι σταθερά στη μόδα, όπως και τα ψηλόμεσα παντελόνια που μπορούν να σας συνοδέψουν μέχρι και στις βραδινές σας εξόδους.

Μαγιό:  
Οι αγαπημένες στιγμές στην παραλία πρέπει να ακολουθούνται και από ένα ωραίο μαγιό. Φέτος στη μόδα έχουμε τα μονόχρωμα χαρούμενα χρώματα, όπως και τα διάφορα
floral  ή ριγέ μαγιό, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Τσάντες: 
Ωραίες μεγάλες τσάντες σε διάφορα χρώματα ή ακόμη και σχήματα ακολουθούν αυτό το καλοκαίρι. Όπως και το ίδιο για μικρές τσάντες στις νυχτερινές σας εξόδους.

Σανδάλια:  Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο και βολικό για το καλοκαίρι από ένα ζευγάρι δερμάτινα
flat
σανδάλια. Γι’ αυτό το καλοκαίρι, προτιμήστε τα σε διάφορα χρώματα σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Χρώματα:  
Τα φετινά χρώματα που θα βρίσκονται στη μόδα είναι τα φωτεινά ζωντανά χρώματα. Προτιμήστε ριγέ αποχρώσεις,  γήινα χρώματα ή λουλουδάτα κομμάτια. Επίσης, τα δικτυωτά υφάσματα γοητεύουν φέτος με το ιδιαίτερό τους στιλ τους λάτρεις της μόδας, γι αυτό κι εμείς τους προτρέπουμε να το δοκιμάσουν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να μας στείλετε το σχόλιό σας κι εμείς, αφού κρίνουμε ότι συνάδει με το πνεύμα του ιστολογίου μας, θα το αναρτήσουμε. Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην περιλαμβάνουν οποιεσδήποτε προσβλητικές αναφορές και να γίνονται σε πλαίσιο σεβασμού και κοσμιότητας.