Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕURO 2012

του Στέφανου Γαβριλάκη

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η εθνική μας ομάδα για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στην Πολωνία και την Ουκρανία τον προσεχή Ιούνιο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κλήθηκε να παίξει με τις εξής ομάδες Πολωνία, Ρωσία και Τσεχία. Ο Σάντος, ούτε κατά παραγγελία, δεν περίμενε αυτή την κλήρωση. Επίσης, οι προσδοκίες ανέβηκαν για την κατάκτηση του ομίλου, αφού η πρόκριση είναι - κατά τη άποψη όλων - δεδομένη.

Ας σχολιάσουμε τις ομάδες με τις οποίες θα βρεθούμε αντιμέτωποι:

Τσεχία-  Η Τσεχία είναι μια ομάδα που όσο περνά ο καιρός αλλοιώνεται. Πριν τη διάσπασή της χώρας, η Τσεχοσλοβακία, ήταν μια αρκετά δυνατή ομάδα, που έφτανε στα τελικά. Τώρα, όμως, η η ομάδα της Τσεχίας δε θεωρείται ισχυρή ομάδα για τα καρέ της εθνικής Ελλάδος. Άρα, η ήττα από αυτήν την ομάδα θα είναι μια έκπληξη.

Ρωσία -  Η Ρωσία είναι μια ομάδα με την οποία κληθήκαμε να παίξουμε σε φιλικό και μας απέδειξε ότι, όσο και να έχει τον έλεγχο της μπάλας, κάνει σοβαρά λάθη στην άμυνα και στην επίθεση. Με την νέα εθνική που έφτιαξε ο Σάντος προβλέπουμε ένα παιχνίδι με αναπάντεχη εξέλιξη.

Πολωνία - Η Πολωνία έκανε το ντεμπούτο της στη διοργάνωση το 2008. Είναι μια ομάδα που έχει αρκετά προβλήματα σε ό,τι αναφορά το στήσιμο του παιχνιδιού. Η νίκη είναι δεδομένη σε αυτόν τον αγώνα, με τον οποίο ανοίγει η αυλαία για το πρωτάθλημα και στον οποίο η Εθνική μας αναμένουμε να διακριθεί.


Ελπίζουμε σε αυτό το πρωτάθλημα να γυρίσουμε στις προηγούμενες επιτυχίες και να ξεχάσουμε την αποτυχία του 2008.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να μας στείλετε το σχόλιό σας κι εμείς, αφού κρίνουμε ότι συνάδει με το πνεύμα του ιστολογίου μας, θα το αναρτήσουμε. Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην περιλαμβάνουν οποιεσδήποτε προσβλητικές αναφορές και να γίνονται σε πλαίσιο σεβασμού και κοσμιότητας.