Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Τα πολυαναμενόμενα ηλεκτρονικά του 2012

Του Εύρου Χριστοδούλου και του Ρωμανού Στυλιανού


Το 2012 αναμένεται να εμφανιστούν πολλά προϊόντα και συσκευές που θα ελκύσουν την προσοχή των καταναλωτών, αλλά βεβαίως και θα "ελαφρύνουν" τα πορτοφόλια τους, κυρίως όσων έχουν μανία να πρωτοπορούν και να δοκιμάζουν πρώτοι τα νέα "γκάτζετ".
Αν και ορισμένες εταιρείες τεχνολογίας δεν έχουν αποκαλύψει τα σχέδια τους για το νέο έτος, πολλές άλλες τα έχουν ήδη προαναγγείλει επίσημα.
 
Θέλετε να πληροφορηθείτε ποια προϊόντα έχουν προαγγελθεί για το 2012 ;

Windows 8: Το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft αναμένεται να εμφανιστεί σε δοκιμαστική έκδοση πριν την άνοιξη και το τελικό προϊόν θα βγει στην αγορά έως το τέλος του 2012.


 
Nintendo Wii U: Μια νέα προσπάθεια της ιαπωνικής εταιρείας να τραβήξει το ενδιαφέρον των φίλων των παιγνιδιών  με ένα νέο σύστημα, που θα διαθέτει νέου τύπου χειριστήριο με ενσωματωμένη οθόνη αφής, η οποία θα επιτρέπει στον παίκτη να συνεχίζει να παίζει ακόμα και αν η οθόνη της τηλεόρασης κλείσει.





Sony Playstation Vita: Η επόμενη φορητή παιχνιδομηχανή της ιαπωνικής εταιρείας με οθόνη αφής, γραφικά καλύτερα από αυτά του PS3 και δυνατότητες ασύρματης σύνδεσης τρίτης γενιάς (3G).


iPad mini: Αναμένεται (αλλά όχι σίγουρα) μια μινιατούρα του δημοφιλούς iPad της Apple με οθόνη επτά ιντσών.
Φανταστείτε πόσα θα υπάρξουν ακόμα.....!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να μας στείλετε το σχόλιό σας κι εμείς, αφού κρίνουμε ότι συνάδει με το πνεύμα του ιστολογίου μας, θα το αναρτήσουμε. Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην περιλαμβάνουν οποιεσδήποτε προσβλητικές αναφορές και να γίνονται σε πλαίσιο σεβασμού και κοσμιότητας.