Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Το πιο ακριβό videogame στον κόσμο

Του Εύρου Χριστοδούλου και του Ρωμανού Στυλιανού

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των videogamers. Το Battlefield 3  παρουσιάστηκε σχετικά πρόσφατα σε μια βρετανική τηλεοπτική εκπομπή με ένα εντυπωσιακό stimulator 360 μοιρών που άφησε άφωνους τους τηλεθεατές.
Ο παίχτης περιβάλλεται από ένα δωμάτιο 7Χ8 μέτρων, ενώ στέκεται και περπατά πάνω σε έναν κυλιόμενο διάδρομο, που του επιτρέπει να κινείται όπου και όπως θέλει.
Η τεράστια οθόνη και οι αισθητήρες κίνησης δίνουν στο χρήστη την εντύπωση ότι μπαίνει μέσα στο παιχνίδι. Για να γίνει το παιχνίδι πιο ζωντανό, έχουν εγκατασταθεί 12 πιστόλια paintball, με τα οποία ο παίκτης νιώθει τα χτυπήματα που δέχεται στο σώμα του.
Όλα αυτά βέβαια κοστίζουν 650.000 δολάρια.

Πηγές:www.sigmalive.com

Video:
http://www.dailymotion.com/video/xngc1i_ultimate-battlefield-3-simulator-the-gadget-show_lifestyle?start=35#from=embediframe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να μας στείλετε το σχόλιό σας κι εμείς, αφού κρίνουμε ότι συνάδει με το πνεύμα του ιστολογίου μας, θα το αναρτήσουμε. Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην περιλαμβάνουν οποιεσδήποτε προσβλητικές αναφορές και να γίνονται σε πλαίσιο σεβασμού και κοσμιότητας.