Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Προκρίθηκε στους ''32'' ο Παγδατής

Του Ρωμανού Στυλιανού και του Εύρου Χριστοδούλου
  
Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Μάρκος Παγδατής έναντι του Φελιτσιάνο Λόπεζ, την περασμένη Κυριακή (12/3/2012) στο 2ο γύρο του Indian Wells. Ο Κύπριος τενίστας  πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση και συνέχισε την εξαιρετική του πορεία στην Καλιφόρνια. Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον  Ντολγκοπόλοφ ο οποίος επικράτησε του Νταρσίς με 2-1 σετ.
Ο Παγδατής είναι έτοιμος να επαναλάβει την πολύ καλή πορεία του όπως και το 2010 στο BNP Paribas Open, όπου απέκλεισε τον Ρότζερ Φέντερερ στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση της σεζόν, πριν αποκλειστεί απ' τον Τόμι Ρομπρέδο στη φάση των "16".
Σήμερα ο Παγδατής είναι το Νο47 στην παγκόσμια κατάταξη. Μετά την πολύ καλή εμφάνιση του στην πρεμιέρα και με τη νίκη επί του Γέρεμι Σαρντί, συνέχισε ακόμα πιο εντυπωσιακά. Στο ξεκίνημα της Κυριακής "αναστάτωσε" το κάτω μέρος του ταμπλό, βγάζοντας εκτός συναγωνισμού το Νο15 της διοργάνωσης, το Φελιτσιάνο Λόπεζ τον οποίον κέρδισε με 6-3 και 6-4.
Καλή επιτυχία στον κύπριο τενίστα!!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να μας στείλετε το σχόλιό σας κι εμείς, αφού κρίνουμε ότι συνάδει με το πνεύμα του ιστολογίου μας, θα το αναρτήσουμε. Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην περιλαμβάνουν οποιεσδήποτε προσβλητικές αναφορές και να γίνονται σε πλαίσιο σεβασμού και κοσμιότητας.