Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

του Στέφανου Γαβριλάκη

Μετά την έκπληξη που έκανε η Αγγλια στέλνοντας τον 75χρονο Engelbert Humperdinck, έτσι και η Ρωσία, αψηφώντας την εμπειρία και τη άρτια σκηνική παρουσία του Dima Bilan, αποφάσισε να στείλει 6 χαριτωμένες ηλικιωμένες κυρίες με ethnic στοιχείο, συνδυάζοντας την παραδοσιακή τους φωνή: τις Buranovo Grannies.

Πρόκειται για ένα «συγκρότημα» με μέσο όρο ηλικίας τα 75 χρόνια, το οποίο κέρδισε 24 υποψήφιους στο ρωσικό τελικό, μεταξύ αυτών και το νικητή του 2008, Dima Bilan (που θα συμμετείχε για τρίτη φορά σε 6 χρόνια, αν είχε προκριθεί). Όπως και να'χει, το τραγούδι τους λέγεται Party for everybody, με το ρεφραίν να είναι στα αγγλικά και το υπόλοιπο σε μια ξεχασμένη φινλανδική διάλεκτο που ομιλείται από 325.000 άτομα μόνο σε όλο τον πλανήτη

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Όλα τα υπόλοιπα επί της σκηνής στις 20 Μαϊου
Να επισημάνουμε ότι η Ρωσία διαγωνίζεται στον ίδιο ημιτελικό μαζί με την ΕΛΛΑΔΑ και την ΚΥΠΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να μας στείλετε το σχόλιό σας κι εμείς, αφού κρίνουμε ότι συνάδει με το πνεύμα του ιστολογίου μας, θα το αναρτήσουμε. Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην περιλαμβάνουν οποιεσδήποτε προσβλητικές αναφορές και να γίνονται σε πλαίσιο σεβασμού και κοσμιότητας.