Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ένα ολόκληρο τετραήμερο.... μόνο?

Της Ζέρβα Ιωάννας και της Κκεσέ Τατιάνας                                                                                    

Μετά από τέσσερις μέρες ξεκούρασης και ηρεμίας επιστρέφουμε δριμύτεροι στα θρανία μας. Φυσικά και δεν ήταν αρκετό για εμάς τους μαθητές, εφόσον θέλαμε κι΄αλλες μέρες χαλάρωσης.
Αυτές τις τέσσερις μέρες παρατηρήσαμε πως έγιναν αλλαγές στο σχολείο μας, όπως για παράδειγμα η αντικατάσταση του κόκκινου χώματος  στο γήπεδο μας από γκρίζο χώμα που λερώνει λιγότερο. Ήταν κάτι το απρόσμενο που πάντα ζητούσαμε και δεν πιστεύαμε πως θα είχε ανταπόκριση.
Ωστόσο αυτές τις μέρες το σχολείο δεν παρέμεινε κλειστό. Οι καθηγητές συνεδρίασαν για τους τελικούς βαθμούς του τετραμήνου και, όπως πληροφορηθήκαμε, παρακολούθησαν διάφορα επιμορφωτικά σεμινάρια. Επίσης κάποιοι από τους μαθητές έκαναν συνεχώς πρόβες για το θεατρικό του σχολείου ενώ κάποιοι άλλοι έρχονταν στο σχολείο για επιπλέον μαθήματα. Ίσως γι΄αυτούς οι συγκεκριμένες μέρες να μην ήταν και τόσο ξεκούραστες και χαλαρωτικές..... όχι πως για μας ήτανε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να μας στείλετε το σχόλιό σας κι εμείς, αφού κρίνουμε ότι συνάδει με το πνεύμα του ιστολογίου μας, θα το αναρτήσουμε. Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην περιλαμβάνουν οποιεσδήποτε προσβλητικές αναφορές και να γίνονται σε πλαίσιο σεβασμού και κοσμιότητας.