Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ευχές για καλή χρονιά και ευτυχισμένο νέο έτος

Της Ιωάννας Ζέρβα

Καλή χρονιά σε όλους σας και ευτυχισμένο το νέο έτος!!!

Η δημοσιογραφική ομάδα του λυκείου μας σας εύχεται χρόνια πολλά με υγεία, χαρά και ευτυχία. Με την καινούργια χρονιά ελπίζουμε οι στόχοι και τα όνειρά σας να πραγματοποιηθούν και να περάσετε ένα δημιουργικό και εποικοδομιτικό έτος, γεμάτο επιτυχίες και χαρούμενες δραστηριότητες.

Το 2013 ίσως είναι για όλους μας το έτος που θα μας βοηθήσει να διορθώσουμε λάθη,να επανορθώσουμε και να δούμε την ζωή πιο θετικά με περισσότερη ελπίδα και να σβήσουμε κάθε τι που μας στεναχώρησε ή μας δυσκόλεψε η χρονιά που μας πέρασε.

Σας προτείνω μια αλάνθαστη μέθοδο η οποία θα σας βοηθήσει να δείτε με πιο αισιόδοξη ματιά το 2013. Να ξυπνάτε πάντα με χαμόγελο στα χείλη και να είστε ευγνώμονες για τα πιο απλά πράγματα που έχουμε στην ζωή αναλογιζόμενοι πως τις φετινές γιορτές κάποιοι συνάνθρωποι μας δεν είχαν ούτε τα απαραίτητα για να γιορτάσουν τα χριστούγεννα και τον ερχομό του νέου έτους. Άλλοι πάλι υποδέχτηκαν το νέο έτος χιλιόμετρα μακρυά απο τους συγγενείς και φίλους τους εξ'ανάγκης και άλλοι πέρασαν τις γιορτές τους ολομόναχοι χωρίς να έχουν κανέναν να τους πει έστω καλή χρονιά!! Όλα αυτά λοιπόν που για μας είναι κάτι το συνηθισμένο για κάποιους άλλους είναι ίσως ακατόρθωτα. Γι'αυτό, ας αυξήσουμε όσο μπορούμε τις εθελοντικές μας εργασίες και να αξιοποιήσουμε καθε λεπτό του νέου έτους για οτιδήποτε μικρό η μεγάλο που μας κάνει χαρούμενους.

Ακόμα, ένα απο τα πιο σημαντικά πράγματα είναι το μήνυμα της αγάπης και της αισιοδοξίας που  μπορούμε να προσφέρουμε αυτή την εποχή της κρίσης χωρίς να μας κοστίσει το παραμικρό. Δύο λόγια αγάπης μπορούν να κάνουν ευτυχισμένους πολλούς ανθρώπους. Έτσι ας ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας και να κάνουμε μια νέα αρχή που θα μας χαρίσει πολλές νίκες και χαρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να μας στείλετε το σχόλιό σας κι εμείς, αφού κρίνουμε ότι συνάδει με το πνεύμα του ιστολογίου μας, θα το αναρτήσουμε. Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην περιλαμβάνουν οποιεσδήποτε προσβλητικές αναφορές και να γίνονται σε πλαίσιο σεβασμού και κοσμιότητας.