Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΕΣΠΑΣΕ ΡΕΚΟΡ Ο ΜΕΣΙ !!!!

 Του Δημήτρη Μαντζούρα Β ΄6

Ο Λιονέλ Μέσι κέρδισε για τέταρτη σερί φορά τη "Χρυσή Μπάλα" και έγινε ο πρώτος παίκτης που το καταφέρνει αυτό κερδίζοντας τους Αντρές Ινιέστα και Κριστιάνο Ρονάλντο. Με τη βράβευση αυτή ξεπέρασε τους Κρόιφ, Φαν Μπάστεν και Πλατινί.




Κορυφαίος προπονητής αναδείχθηκε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, δικαίως, αφού ο 62χρονος τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας οδήγησε την ομάδα του στη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το περασμένο καιλοκαίρι. Βραβεύτηκαν επίσης ο Πεπ Γκουαρντιόλα και ο εκκεντρικός Ζοζέ Μουρίνιο ο οποίος αρνήθηκε να παρευρεθεί !!


 
Ως η καλύτερη εντεκάδα της χρονιάς ψηφίστηκαν οι εξής παίκτες : Κασίγιας, Άλβες, Ράμος, Πικέ, Μαρσέλο, Τσάβι, Τσάμπι Αλόνσο, Ινιέστα, Μέσι, Φαλκάο, Ρονάλντο.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η εντεκάδα αποτελείται από 5 παίκτες της Μπαρτσελόνα, 5 παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και ένα της Ατλέτικο Μαδρίτης (Φαλκάο). Καί οι 11 παίκτες αγωνίζονται στο Ισπανικό Πρωτάθλημα !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να μας στείλετε το σχόλιό σας κι εμείς, αφού κρίνουμε ότι συνάδει με το πνεύμα του ιστολογίου μας, θα το αναρτήσουμε. Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην περιλαμβάνουν οποιεσδήποτε προσβλητικές αναφορές και να γίνονται σε πλαίσιο σεβασμού και κοσμιότητας.