Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Εξοργισμένοι γονείς αποχώρησαν από συναυλία του Bieber

της ΡΑΦΑΕΛΛΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Β’5

O Justin Βieber στην προγραμματισμένη συναυλία του  καθυστέρησε δύο ολόκληρες ώρες να εμφανιστεί ……
Πολλά άρθρα  λένε πως ο Justin ράγισε τις καρδιές πολλών παιδιών που πήγαν να τον θαυμάσουν από κοντά και να ακούσουν το είδωλό τους ……. Έτσι πολλοί θαυμαστές του έγραψαν εκατοντάδες  μηνύματα στο Twitter...  τα περισσότερα ήταν πνιγμένα από πόνο και θυμό …. Η συναυλία του στο London ‘02’ ήταν εδώ και πολλές εβδομάδες sold out και γι αυτό τον κατέκριναν  τόσο πολύ………..

Σύμφωνα με την Mail Online , το γιουχάισμα από τους supports , που εμφανίστηκαν για να «ζεστάνουν» το κοινό πριν βγει στη σκηνή ο Justin ήταν μεγάλο. Την συναυλία άνοιξαν οι Jaden Smith και Carly Rae Jensen ..

Όπως αναφέρεται στην πηγή μας :  «όταν η τραγουδίστρια Carly Rae Jepsen ολοκλήρωσε το πρόγραμμά της, οι πάντες στην Arena περίμεναν για 45 λεπτά να δουν το ίνδαλμά τους, ακούγοντας από τα μεγάφωνα τραγούδια του Michael Jackson ! Τελικά , ο Justin Bieber έκανε την εμφάνιση του με δύο ώρες καθυστέρηση στις 10:35 μμ, την ώρα που εκατοντάδες καθίσματα έμειναν άδεια!»
Η διοργανώτρια εταιρεία ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση της συναυλίας και την ταλαιπωρία!!

Και επειδή άργησε, τι έγινε λοιπόν; Κι αυτός άνθρωπος είναι. Σωστά; Εσάς, δηλαδή, δεν σας εχεί συμβεί.....;;;;;;;

Πήγη : http://www.sigmalive.com/lifestyle/showbiz/33473

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να μας στείλετε το σχόλιό σας κι εμείς, αφού κρίνουμε ότι συνάδει με το πνεύμα του ιστολογίου μας, θα το αναρτήσουμε. Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην περιλαμβάνουν οποιεσδήποτε προσβλητικές αναφορές και να γίνονται σε πλαίσιο σεβασμού και κοσμιότητας.