Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

5 συμβουλές για να είσαι πιο λαμπερή τα Χριστούγεννα


Μία από τις ομορφότερες  γιορτές του χρόνου  πλησιάζει και επιβάλλει να είμαστε πιο λαμπερές από ποτέ!

 Της Κάλλιοπης Γαμβρουδίου, Β3

Διαβάσαμε στο  Blog  I LOVE STYLE    μερικές συμβουλές που ο ιστοχώρος αυτός δίνει στην κάθε γυναίκα που θέλει να μην περάσει απαρατήρητη στο ρεβεγιόν. Σας μεταφέρουμε πιο κάτω τα πέντε βήματα που, σύμφωνα με το συγγραφέα του άρθρου, πρέπει να ακολουθήσουμε εάν θέλουμε να είμαστε λαμπερές. Εμείς τα σχολιάζουμε ένα-ένα γιατί πιστεύουμε ότι αυτά είναι σημαντικά, όχι μόνο για το βράδυ του ρεβεγιόν, αλλά για κάθε μέρα. 


1. Ανανεώσου με ένα νέο κούρεμα, απάλλαξε τα μαλλιά σου από την ψαλίδα και κάνε μια μάσκα για λαμπερά μαλλιά.
Δε συμφωνείτε ότι τα υγιή μαλλιά προσθέτουν ομορφιά;


2. Αν έχεις χρόνο κάνε ένα βαθύ καθαρισμό ή μια θεραπεία ενυδάτωσης. Καλό είναι να την εντάξεις στο πλάνο σου από τώρα μιας και αποτελεί βασική προϋπόθεση για ένα δέρμα καθαρό. Επίσης θα βοηθήσει στο να έχουν καλύτερη απόδοση οι διάφορες κρέμες που χρησιμοποιείς αλλά και για να είναι πιο στρωτό το μακιγιάζ σου.
 Δεν νομίζετε πως το δερμα μας πρεπει να είναι πάντα καθάρο, για να φάινεται πιο λαμπερό;

3.  Για να ηρεμήσει και να χαλαρώσει και το σώμα αλλά και το πνεύμα σου παραχαΐδεψε τον εαυτό σου και αφέσου στα χέρια μιας έμπειρης μασέρ που θα σε αποφορτίσει και θα σε ανανεώσει για να απολαύσεις το πνεύμα των εορτών.
Δεν πιστεύετε πως πρεπει να κάνουνε και εμείς μερικές ασκήσεις στο σπίτι μας; 

4. Επιμελήσου τα άκρα σου μιας και τα όμορφα άκρα πάντα ξεχωρίζουν με ένα εορταστικό κόκκινο χρώμα. 
Δεν συμφωνείτε ότι μας ομορφαίνει να βάζουμε μαζί με το χρώμα στα νύχια και λίγο περισσότερο rouge στα μάγουλα;


5. Πριν το μακιγιάζ χαλάρωσε με μια μάσκα προσώπου και  ιδανικά να προτιμήσεις ένα επαγγελματικό μακιγιάζ για το ρεβεγιόν ζητώντας από μια επαγγελματία μακιγιέζ προσωπικά tips για το δικό σου σχήμα προσώπου και ανάλογα με τα χρώματά σου. Επιπλέον μπορείς να ζητήσεις τεχνικές μακιγιαρίσματος για να αναδείξουν τα δυνατά σου σημεία και να μάθεις με   απλά βήματα να κάνεις το μακιγιάζ σου μόνη σου για κάθε περίσταση.      

Δεν συμφωνείτε πως πρέπει να κάνουμε μια μάσκα πριν το μακιγιάζ;

Γι αυτό λοιπόν, φίλες μου, ας τηρούμε πάντα τις πιο πάνω συμβουλές, για να είμαστε πάντα όμορφες και ελκυστικές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να μας στείλετε το σχόλιό σας κι εμείς, αφού κρίνουμε ότι συνάδει με το πνεύμα του ιστολογίου μας, θα το αναρτήσουμε. Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην περιλαμβάνουν οποιεσδήποτε προσβλητικές αναφορές και να γίνονται σε πλαίσιο σεβασμού και κοσμιότητας.