Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Αυξάνονται από φέτος οι Ρώσοι τουρίστες στην Κύπρο

ΤΗΣ ΡΑΦΑΕΛΛΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Β'5

Τετρακόσιες χιλιάδες επιπλέον τουρίστες από τη Μόσχα !!

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών αποφάσισε να  πραγματοποιούνται ναυλωμένες πτήσεις από τις δύο ρωσικές πόλεις από και προς την Κύπρο και κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών. 
Λέτε αυτό να βοηθήσει τον τόπο μας μας να βγει από την οικονομική κρίση ;


Ο δήμαρχος της Αγίας Νάπας Βάσος Ξύδιας δήλωσε  «το Υπουργείο Συγκοινωνιών ενέκρινε το πάγιο αίτημα των Δήμων της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου για την πραγματοποίηση ναυλωμένων πτήσεων από τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου κάθε χρόνο από τις 15 Μαρτίου μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου, που είναι ουσιαστικά οι χειμερινοί μήνες».

 Οι πτήσεις  θα γίνονται από ρωσικές αεροπορικές εταιρείες  θα φέρει σημαντική αύξηση των τουριστών στην Αγία Νάπα και τον Πρωταρά .

Ο κ. Ξύδιας είπε ακόμα ότι «έχουν ήδη αρχίσει όλες οι απαραίτητες εργασίες, δηλαδή καθαρισμός παραλιών, τουριστικών καταλυμάτων και άλλα ούτως ώστε να είμαστε έτοιμοι για την καλοκαιρινή περίοδο προκειμένου να υποδεχθούμε τις χιλιάδες τουρίστες που αναμένονται στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να μας στείλετε το σχόλιό σας κι εμείς, αφού κρίνουμε ότι συνάδει με το πνεύμα του ιστολογίου μας, θα το αναρτήσουμε. Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην περιλαμβάνουν οποιεσδήποτε προσβλητικές αναφορές και να γίνονται σε πλαίσιο σεβασμού και κοσμιότητας.