Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Ο ΤΟΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΓΑΜΒΡΟΥΔΙΟΥ Β3
ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΙΧΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ  ΗΘΟΠΟΙΟΣ  ΤΟΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ

Ο Έλληνας ηθοποιός Τομας Πρωτόπαπα χτυπήθηκε από μεγάλης χωρητικότητας φορτηγό την περασμένη Κυριακή λίγο μετά της 9.00 το πρωί στην αττική οδό.

Όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, ο ηθοποιός ήταν σταματημένος και μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο του με την παράγωγη της καινούργιας του τηλεοπτικής σειράς dr.cook στο MEGA, για να του εξηγήσουν πώς να πάει εκεί. Ο Τόμας ήταν σταματημένος μέσα στο SMART στην Αττική Οδό, όταν όχημα της Αττικής Οδού έπεσε με ταχύτητα πάνω στο σταματημένο όχημά του.

Όπως μάθαμε χτες από τα διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αν ο Τόμας βγει από τα μηχανήματα, πιθανόν να πεθάνει - και αυτό το επιβεβαίωσε και ο θειος του.

Ας προσευχηθούμε όλοι ο Τομας να βγει νικητής από αυτή την μάχη και να είναι όπως πριν, γιατί οι επόμενες μέρες είναι παρά πολύ κρίσιμες για την υγεία του όπως και τα επόμενα 24 ώρα.
ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΓΑΜΒΡΟΥΔΙΟΥ Β3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να μας στείλετε το σχόλιό σας κι εμείς, αφού κρίνουμε ότι συνάδει με το πνεύμα του ιστολογίου μας, θα το αναρτήσουμε. Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην περιλαμβάνουν οποιεσδήποτε προσβλητικές αναφορές και να γίνονται σε πλαίσιο σεβασμού και κοσμιότητας.