Του Λουκά Σοφοκλέους Β3
Μίλφειγ με Φράουλες
Υλικά:
300 γρ. (1 ½ πακέτο) τυρί κρέμα
1 πακέτο cream crackers μεγάλο
1 ¼ κρέμα γάλακτος
5 κουταλιές ζάχαρη άχνη
½ αλεσμένη αμυγδαλόψιχα
1 κουταλάκι βανίλια
Εκτέλεση:
Βουτάτε τα κράκερς στο γάλα και απλώστε τα στο ταψί. Χτυπάτε με το μίξερ το τυρί κρέμα μέχρι να γίνει σχεδόν σαν αφρός και ανακατεύετε με την αμυγδαλόψιχα. Μετά χτυπάτε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια μέχρι
το μείγμα σας να πήξει σε σαντιγί. Ύστερα ανακατεύετε αυτό το μείγμα με το μίγμα του τυριού και
της αμυγδαλόψιχας μέχρι να γίνει μια ομοιογενής κρέμα.
Και τώρα πάμε για την τελική φάση της εκτέλεσης: Αρχίζετε να βάζετε τα υλικά σας σε στρώσεις. Μια στρώση μπισκότα, μια στρώση κρέμας, μαι στρώση φράουλες. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία 3-4 φορές. Η τελευταία σας στρώση γίνεται με τα μπισκότα, που τα πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.
Αφήστε το μίλφειγ στο ψυγείο για μισή μέρα και στη συνέχεια....
.......... Καλή όρεξη!!!!!!!!!!!
Και τώρα πάμε για την τελική φάση της εκτέλεσης: Αρχίζετε να βάζετε τα υλικά σας σε στρώσεις. Μια στρώση μπισκότα, μια στρώση κρέμας, μαι στρώση φράουλες. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία 3-4 φορές. Η τελευταία σας στρώση γίνεται με τα μπισκότα, που τα πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.
Αφήστε το μίλφειγ στο ψυγείο για μισή μέρα και στη συνέχεια....
.......... Καλή όρεξη!!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Μπορείτε να μας στείλετε το σχόλιό σας κι εμείς, αφού κρίνουμε ότι συνάδει με το πνεύμα του ιστολογίου μας, θα το αναρτήσουμε. Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην περιλαμβάνουν οποιεσδήποτε προσβλητικές αναφορές και να γίνονται σε πλαίσιο σεβασμού και κοσμιότητας.