Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Τεσσάρα και πρόκριση για Μπαρτσα!!!

 Του Δημήτρη Μαντζούρα Β΄6 και Στεφανου Χρονόπουλου Β΄3

ΑΥΤΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!!!!!!  


     
Φοβερό παιχνίδι έγινε στο Κάμπ Νού όπου η Μπαρτσελόνα φιλοξένησε την Μίλαν στον επαναληπτικό του 2-0 του πρώτου αγώνα στο Σαν Σίρο.

Φαίνεται πως οι παίχτες της Μπαρτσελόνα «ξύπνησαν» από τις τελευταίες αρνητικές κριτικές και αποφάσισαν να δώσουν απαντήσεις σε όσους βιάστηκαν να τους ξεγράψουν. Οι Καταλανοί ήταν αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τη νίκη και αυτό φάνηκε από την αρχή της αναμέτρησης.

Ξεκίνησαν πολύ δυνατά και το γκόλ δεν άργισε να έρθει απο τον Λιονέλ Μέσι σε μία φάση όπου ΄΄χάθηκε΄΄ η μπάλα. Το 1-0 εδωσε αυτοεποίθηση στους γηπεδούχους που συνέχισαν να πιέζουν χάνοντας κλασικές ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Αποκορύφωμα το δυνατό σούτ του Τσάβι στο 17 οπου ο Αμπιάτι απέκρουσε σωτήρια.
Στο 38' η Μίλαν ήταν αυτή που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία, καθώς ο Νιάγκ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μασεράνο, το τετ α τετ που επιχείρησε όμως σταμάτησε στην κάθετη δοκό.

Στην επόμενη φάση, ο Ινιέστα τροφοδότησε τον Μέσι που με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-0 και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα.

Στο β' μέρος, η Μπαρτσελόνα ήθελε να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση, η Μίλαν όμως χρειαζόταν ένα γκολ για να γείρει την πλάστιγγα υπέρ της. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που με την πρώτη ευκαιρία κατάφεραν -και πάλι- να δουν δίχτυα.

Ο Τσάβι τροφοδότησε τον Βίγια, που κατάφερε με ένα όμορφο πλασέ με το αριστερό να δώσει προβάδισμα τριών τερμάτων για την ομάδα του, σκόρ πρόκρισης.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Άλμπα στις καθυστερήσεις που πλασέ έκανε το 4-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του

Συνθέσεις:
Μπαρτσελόνα (Ρόουρα): Βαλντές, Άλβες, Άλμπα, Μασεράνο, Πικέ, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο, Βίγια, Μέσι

Μίλαν (Αλέγκρι): Αμπιάτι, Αμπάτε, Κονστάντ, Ζαπάτα, Μεξές, Μοντολίβο, Αμπροζίνι, Φλαμινί, Μπόατενγκ, Νιάνγκ, Ελ Σαράουι






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να μας στείλετε το σχόλιό σας κι εμείς, αφού κρίνουμε ότι συνάδει με το πνεύμα του ιστολογίου μας, θα το αναρτήσουμε. Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην περιλαμβάνουν οποιεσδήποτε προσβλητικές αναφορές και να γίνονται σε πλαίσιο σεβασμού και κοσμιότητας.