Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ποδηλασία Ελπίδας

Το Λύκειο Αποστόλων Πέτρου και Παύλου μαζί με τον Σύνδεσμο Γονέων του σχολείου μας διοργανώνουν από κοινού ποδηλατική εκδήλωση την Κυριακή 25/11/2012 με τίτλο «Ποδηλασία Ελπίδας». 
Η εκδήλωση έχει στόχους την  έμπρακτη επίδειξη αλληλεγγύης προς τα μέλη της σχολικής κοινότητας που τυγχάνει να χρειάζονται υλική στήριξη μέσω της συλλογής χρημάτων, τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ μαθητών, εκπαιδευτικών και γονιών και την προώθηση εναλλακτικών και φιλικότερων προς το περιβάλλον  τρόπων μετακίνησης.
Οι συμμετέχοντες  θα ποδηλατήσουν από το σχολείο μας (οδός Αγίας Φυλάξεως) μέχρι το εμπορικό κέντρο My Mall στο Ζακάκι και θα επιστρέψουν πίσω. Η εκκίνηση θα γίνει στις 9.00 π.μ. και ο τερματισμός στις 12.00 το μεσημέρι πίσω στο σχολείο, με ενδιάμεσο διάλειμμα 45 λεπτών στο My Mall. Οι ποδηλατιστές θα κινούνται μαζί αφού η εκδήλωση δεν είναι διαγωνιστική και ο ρυθμός θα είναι κατάλληλος για όλους.  Έχουν ήδη ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες αρχές και έχουν γίνει οι απαιτούμενες διευθετήσεις  για την ασφάλεια και την διευκόλυνση των συμμετεχόντων.
Όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας, μαθητές, απόφοιτοι και φίλοι του σχολείου μας, γονείς και εκπαιδευτικοί είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν με την καταβολή του συμβολικού ποσού των δύο ευρώ ( €2).  Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο ταμείο πρόνοιας των μαθητών του σχολείου μας. Επιπλέον χορηγίες από άτομα ή εταιρίες είναι ευπρόσδεκτες. Το ποσό των τριάντα ευρώ ( €30) έχει καθοριστεί για την υιοθέτηση κάθε ενός από τα χιλιόμετρα της διαδρομής από τους χορηγούς μας.      
Σας καλούμε να λάβετε μέρος μαζί μας σ'αυτή την ωραία δραστηριότητα του σχολείου μας :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να μας στείλετε το σχόλιό σας κι εμείς, αφού κρίνουμε ότι συνάδει με το πνεύμα του ιστολογίου μας, θα το αναρτήσουμε. Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην περιλαμβάνουν οποιεσδήποτε προσβλητικές αναφορές και να γίνονται σε πλαίσιο σεβασμού και κοσμιότητας.