Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Χειμώνας με στύλ!

Της Έλενας Χατζήκυριακου

Ο φετινός χειμώνας αναμένεται βαρύς και όπως σε όλες τις γυναίκες αρέσει η ζεστασιά, όπως και η μόδα, πρέπει να ντυθούμε και ανάλογα για να κρατηθούμε ζεστές! Καιρός λοιπόν κορίτσια να ανανεώσουμε τη χειμωνιάτική μας γκαρνταρόμπα!
Πουλόβερ: Το μοναδικό ρούχο που είναι πάντα στην μόδα ανεξάρτητα από την πλέξη του και το σχέδιο του. Δοκιμάστε να φορέσετε μακριά, μεγάλα πουλόβερ με στενά παντελόνια και μπότες/μποτάκια. 
Παντελόνια: Φέτος προτιμήστε στενά jean ή jeans σε ίσια γραμμή με την ανάλογη φανέλα και μπαλαρίνες ή μπότες.
Φούστες:  Οι στενές ψηλόμεσες φούστες έχουν και φέτος την εμφάνιση τους στη μόδα μαζί με μια εντυπωσιακή φανέλα θα κλέψει την εντύπωση και σε μία νυχτερινή έξοδο αλλά και για τις πρωινές ώρες!
Σακάκια:  Προτιμήστε δερμάτινα σακάκια για τις πρωινές ώρες. Για μια πιο glamorous εμφάνιση δοκιμάστε μια καμπαρντίνα με γούνινες λεπτομέρειες ή τελείως απλή. Οι γούνες είναι και φέτος στο παρασκήνιο.
Παπούτσια:  Εδώ οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές. Μπότες και μποτάκια σε σχήμα άρβυλου ή Εσκιμώου είναι ότι πιο in μπορείτε να φορέσετε. Καθώς και μπαλαρίνες, μπότες ψηλοτάκουνες ή γόβες στρογγυλεμένες.  Φέτος θα φορεθούν παπούτσια ή πολύ ψηλά ή τελείως φλατ.
Τσάντες:  Η μόδα φέτος προστάζει οι τσάντες μας να είναι τεράστιες. Τσάντες σε μεγάλο μέγεθος θα μας συνοδεύουν το πρωί και το βράδυ. Όμως τα τσαντάκια μας πρέπει να είναι πολύ μικρά για τις νυχτερινές εξόδους μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να μας στείλετε το σχόλιό σας κι εμείς, αφού κρίνουμε ότι συνάδει με το πνεύμα του ιστολογίου μας, θα το αναρτήσουμε. Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην περιλαμβάνουν οποιεσδήποτε προσβλητικές αναφορές και να γίνονται σε πλαίσιο σεβασμού και κοσμιότητας.